usamv cluj admitere

Facilități

Facilități

Universitatea noastră dispune de cămine studenţeşti cu o capacitate de peste 1.500 de locuri de cazare şi un restaurant care asigură masa pentru 1.500 de studenţi, sală şi terenuri de sport, Pub şi club studenţesc.

Ansamblul “Tradiţii”

Ansamblul a fost înfiinţat în anul 2006 şi are în componenţă studenţi de la universitatea noastră şi de la alte universităţi clujene.
Corpul de dansatori este împărţit în două grupe, una de performanţă (16 perechi) şi una de începători (8 perechi – doar studenţi de la USAMV).
Orchestra are în componenţă instrumentişti de marcă ai clujului, cu studii superioare de specialitate.

Asociaţia culturală “Agronomia”

În cadrul Universităţii funcţionează clubul studenţesc în care organizaţiile studenţeşti legal constituie şi ariile de studiu cu preocupări legate de viaţa comunitară studenţească şi desfăşoară activităţi artistice, muzică uşoară şi populară, muzică folk, jazz, organizează balurile bobocilor, cercul fotoamator, clubul Ikebana, ş.a., Clubul universitar funcţionează în campusul Agronomia din str. Moţilor 74-76.

Pub

Cu o capacitate de 180 locuri PUB-ul “Agronomia”, unicul pub studenţesc din Cluj-Napoca, este dedicat exclusiv studenţilor şi profesorilor din universităţile clujene. Pub-ul situat pe Str. Motilor nr 74-76, doreşte să ofere atât profesorilor cât şi studenţilor o posibilitate de relaxare şi de a fi împreună.

Bază sportivă

Studenţii pot practica jocuri de echipă şi alte activităţi sportive în baza sportivă şi sala de sport dotată cu aparatură de întreţinere fizică.
Aici se pot pregăti pentru manifestări sportive la nivel naţional-Agronomiada şi îşi pot petrece timpul liber în mod recreativ.

Skip to content