Studenții noștri!

La USAMV Cluj-Napoca, cel mai mult îmi place că există atât de multe posibilităţi de dezvoltare, fie cu bursele Erasmus, fie cu alte concursuri, workshop-uri, evenimente, organizaţii.
Îmi place mediul în care se desfășoară cursurile respectiv seminariile, dar în special dotările laboratoarelor și modul de predare. Cea mai plăcută amintire este de la simpozionul studențesc și de la Agraria.
Motivul pentru care am ales această facultate şi implicit universitate este unul simplu: doream să devin inginer tehnolog în industria alimentară, neimaginându-mi la acel moment ce oportunităţi voi avea pe parcurs şi că după doar un an de facultate, drumul meu va lua o întorsătură cu 180º.
În clipa în care am decis să uremez această facultate știam doar atât: îmi doresc ceva care să îmbine utilul cu plăcutul, ceva care să îmi poată proiecta un viitor luminos și care să aducă beneficii celor din jur. Și DA, am făcut cea mai bună alegere!
Cu fiecare an care trece sunt tot mai convinsa ca am facut alegerea potrivita in ceea ce priveste viitoarea mea profesie si universitatea unde am ales sa studiez. Cred ca cel mai mult ma impresioneaza oamenii ambitiosi, dedicati profesiei lor, pe care i-am intalnit atat intre colegi cat si intre cadrele didactice.
Cel mai mult pot spune că îmi plac oamenii, cadrele didactice mereu dispuse să ajute, să colaboreze cu noi, să ofere informații utile, să ne îndrume.
Eu personal aș recomanda oricui să vină să studieze la USAMV Cluj-Napoca, pentru că fiind studentă aici, știu calitatea profesorilor noștri și știu că facultatea dispune de foarte multă aparatură perfomantă încât noi să învățăm totul așa cum trebuie.
Apreciez foarte mult faptul că profesorii şi angajații USAMV Cluj-Napoca sunt orientați spre dezvoltarea studenților și sunt receptivi la nevoile lor.
Am terminat un liceu cu profil real (Științe ale naturii), iar această universitate mi s-a părut cea mai bună idee. Este un loc ideal în care poți combina cunoștințele teoretice cu abilitățile practice, o bună piatră de temelie pe care poți clădi un viitor frumos. Azi, după aproape 4 ani, nu-mi regret decizia.
Probabil cel mai important lucru pe care l-am învățat este că e foarte important să fii cu adevărat pasionat de ceea ce alegi să faci.
Motivul pentru care m-am înscris la USAMV Cluj-Napoca este faptul ca am șansa de a fi pregătit de cei mai buni profesori din domeniul agricol din Romania.
Pe lângă dotările de nivel înalt și faptul că poți învăța foarte multe de la specialiști în fiecare domeniu,  probabil faptul că în fiecare zi ești pus în situații inedite.
Cel mai important lucru pe care l-am învățat este acela ca trebuie sa pui pasiune și perseverență în tot ceea ce faci. Ai posibilitatea de a te forma ca inginer și de a exersa practicile de laborator până la perfecțiune.
Cel mai mult îmi place la USAMV Cluj-Napoca faptul că am posibilitatea de a învăța și practic ceea ce studiez, am avut ocazia de a realiza diferite experimente cu care am participat și la simpozionul studențesc si participarea la diferite activități interesante legate de specializarea mea.

Dupa terminarea studiilor mă văd preluând afacerea familiei, dar mi-ar plăcea foarte mult să lucrez în instituții precum APIA, AFIR, DAJ.

Cel mai mult apreciez la această universitate stilul în care sunt tratați studenții si anume cu respect, felul în care sunt instruiți, conduși spre succes, faptul că se pune amprenta și pe activitățile practice, nu doar pe cele teoretice.
Prima amintire care mi-a rămas întipărită în minte a fost prima zi în care am intrat în campus, apoi în amfiteatul unde mi-am depus dosarul pentru admitere. Acolo am ramas uimită de primirea prietenoasă și de modul în care am fost sfătuită.
Ceea ce îmi place cel mai în cadrul acestei universități este baza de studiu pe care o pune la dispoziție studentului pentru a studia în amănunt fiecare parte a domeniului zootehnic.