Sîngeorzan Steluța-Maria, anul IV, Facultatea de Horicultură, Specializarea Silvicultură

Am ales să mă înscriu la USAMV Cluj-Napoca din dorința de a învăța cât mai multe lucruri despre pădure și importanța ei. Iubesc natura, iar Silvicultura este unul dintre puținele domenii care îți oferă posibilitatea să cunoști natura.

Materiile care mi-au plăcut cel mai mult, sunt cele de specialitate, iar prin parcurgerea acestora și cu ajutorul domnilor profesori, am ajuns sa înțeleg ce înseamnă modul de funcționare al ecosistemelor pădurilor. Fiecare profesor prin materia predată, m-a motivat să merg mai departe și să fiu mândră că am ales această specializare.

Cel mai mult îmi place la USAMV Cluj-Napoca faptul că am posibilitatea de a învăța și practic ceea ce studiez, am avut ocazia de a realiza diferite experimente cu care am participat și la simpozionul studențesc si participarea la diferite activități interesante legate de specializarea mea. Le recomand cu mare drag tuturor studenților care iubesc natura, animalele și sunt interesați de domeniul silviculturii, să studieze la USAMV Cluj-Napoca.

După terminarea studiilor îmi doresc să mă angajez în domeniul studiat, dar să și continui studiile, masterul  și doctoratul.