Mihali Maria Loredana, Facultatea de agricultura, Specializarea Biologie

În primul rând, motivul pentru care m-am înscris la această facultate a fost faptul că biologia a fost materia care mi-a plăcut dintotdeauna și în al doilea rând, când am intrat pe poarta facultății și am vazut cât e de frumos campusul, pur și simplu am știut că locul meu este la USAMV Cluj-Napoca.

Nu pot spune ca am o materie preferată, cred că fiecare dintre ele mi s-au parut interesante în felul lor pentru că fiecare au venit cu lucruri noi foarte interesante, lucruri la care nici nu te gândeai că există. Iar în ceea ce privește profesorii, orice student are ce învăța de la toți, pentru că ei mereu vor ca noi sa fim mai buni, să fim curioși si nerăbdători, să știm cât mai multe lucruri noi.

Cred ca cel mai mult imi place campusul facultatii care este mereu plin de viata, cu spatiu verde, flori, copaci, te simti ca in mijlocul naturii unde ai mers sa te relaxezi, dar de asemenea imi plac si profesorii de la USAMV Cluj-Napoca pentru ca sunt oameni foarte de treaba care isi fac treaba asa cum trebuie si ii fac pe studenti sa le placa materiile predate de ei.

Eu personal aș recomanda oricui să vină să studieze la USAMV Cluj-Napoca, pentru că fiind studentă aici, știu calitatea profesorilor noștri și știu că facultatea dispune de foarte multă aparatură perfomantă încât noi să învățăm totul așa cum trebuie.

După terminarea studiilor, aș vrea desigur să rămân în țară și  să mă angajez în domeniul studiat pentru că este foarte important să faci ceea ce îți place. Și cine știe, poate o sa-mi fac și doctoratul ca după aceea să fiu un profesor la fel de bun ca și cei pe care îi am eu.