Lazăr Daniel-Ioan, anul III, la Facultatea de Horticultură, specializarea Inginerie Economică în Agricultură.

Un prim motiv pentru care am ales USAMV Cluj-napoca, ar fi acela că am decis să-mi aprofundez studiile la această minunată universitate întrucât am văzut o oportunitate de deschidere spre multe căi de succes, un campus indimenticabil, iar mai mult de atât finalizarea liceului a fost pe profil economic (Tehnician în activități economice). Iar datorită faptului că “am pierdut” o bună parte din timpul liceului lucrând în agricultură, am decis să le corelez și să obțin ce e mai bun.

Nu cred că aș putea nominaliza o materie anume întrucât toate au fost pe gustul meu, iar după părerea mea, de la fiecare materie/profesor avem de învățat multe, de a aprofunda și de a acumula informații benefice viitorului apropiat. Căci, vorba aia: “nu-ți bagă nimeni în traistă”, ci fiecare își indeasă desaga după bunul plac. Iar per total, aș puncta faptul că învățătura este amară, dulci sunt însă roadele sale.

Cel mai mult apreciez la această universitate stilul în care sunt tratați studenții si anume cu respect, felul în care sunt instruiți, conduși spre succes, faptul că se pune amprenta și pe activitățile practice, nu doar pe cele teoretice, dispunerea de tehnologie performantă iarăși m-a impresionat, insă fără doar și poate mediul ambiental de care dispunem. Recomand cu drag viitorilor studenți să pășească înspre noi căci sunt primiți cum se poate mai bine, cu brațele deschise.

La  finalizarea studiilor (licență) îmi propun a urma în continuare un master, scopul urmărit fiind inițierea și  dezvoltarea unei afaceri, posibilitatea de realizare a proiectelor cu fonduri europene, toate la noi în țară cu voință aprofundată bineînțeles, contribuind astfel la dezvoltarea societății românești.