Facultatea de Știință și Tehnologia Alimentelor

facultatea de stiinta si tehnologia alimentelor

Programe de studii licență (4 ani)

  • Tehnologia prelucrării produselor agricole (TPPA) ZI și ID
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (CEPA)
  • Ingineria Produselor Alimentare (IPA)

Programe de studii master (2 ani)

  • Managementul calităţii alimentelor (în limba engleză – Food quality management)
  • Sisteme de procesare şi controlul calităţii produselor alimentare
  • Siguranţa alimentară şi protecţia consumatorului
  • Gastronomie, nutriţie şi dietetică alimentară
  • Gastronomie, nutriţie şi dietetică alimentară /Gastronomy, nutrition and dietetics

Cariera profesională

  • Inginer în industria alimentară
  • Auditor în domeniul siguranței alimentare
  • Antreprenor în industria alimentară
  • Cercetător în controlul calității produselor alimentare
  • Consilier inginer în industria alimentară
  • Expert tehnic extrajudiciar
  • Inginer-expert în industria alimentară
  • Cadru didactic în învățământul preuniversitar și universitar
  • Analist/Consultant achiziții materii prime și ingrediente utilizate în industria alimentară
  • Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene

Criterii de admitere la programele de studii licență

  • 100% media de la bacalaureat

Criterii de admitere la programele de studii master

  • 100% media examenului de licență (diplomă)