Dan Iulia-Sorina, Anul II, Facultatea de Horticultura, Specializarea Inginerie Economica in Agricultura

Am ales USAMV întrucât îmi doresc să am o carieră în agricultură și deoarece părtintii mei dețin o mică afacere în domeniu, vreau sa o preiau și sa o dezvolt, iar cunoștințele pe care o sa le dobândesc în urma celor 4 ani, mă vor ajuta.

Până în prezent mi-au plăcut cel mai mult Pedologia și Tehnologia producției de animale. Toți profesorii m-au motivat să învăț și să mă dezvolt și am învățat o mulțime de lucruri legate de specializare, dar și de viață, ceea ce mă va ajuta enorm pe viitor.

Cel mai mult imi place campusul USAMV Cluj-Napoca! Un alt lucru care imi place este atitudinea cadrelor didactice față de studenți: nu îi treateaza cu superioritate, ci ca pe niște prieteni, în cadrul Universității mă simt ca într-o familie. Recomand cu sufletul deschis USAMV-ul tuturor, întrucât este un loc perfect pentru a învăța, a te perfecționa într-un domeniu și a te dezvolta.

Dupa terminarea studiilor mă văd preluând afacerea familiei, dar mi-ar plăcea foarte mult să lucrez în instituții precum APIA, AFIR, DAJ.